Δεύτερη Δημόσια Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών για την ανάδειξη αναδόχου ετήσιας παροχής υπηρεσιών μεταφοράς και διαχείρισης των υγρών εμφάνισης και στερέωσης των ακτινολογικών εργαστηρίων των Μονάδων Υγείας – Π.Ε.Δ.Υ. και των Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρων Υγείας αρμοδιότητάς της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης.

Φορέας Διενέργειας : Κεντρική υπηρεσία 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης

Έναρξη διαβούλευσης: 3.3.2017

Λήξη διαβούλευσης : 9.3.2017

Για τυχόν πληροφορίες επικοινωνήστε με την αρμόδια υπάλληλο Αναστασία Χατζηγεωργίου στο τηλέφωνο 2313327824 φαξ 2313327838 και email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τις τεχνικές προδιαγραφές για την ανάδειξη αναδόχου ετήσιας παροχής υπηρεσιών μεταφοράς και διαχείρισης των υγρών εμφάνισης και στερέωσης των ακτινολογικών εργαστηρίων των Μονάδων Υγείας – Π.Ε.Δ.Υ. και των Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρων Υγείας, αρμοδιότητας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ

Η υποβολή των σχολίων- παρατηρήσεων θα πρέπει να γίνεται μόνο στην ιστοσελίδα της 4ης Δ.Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης στο πεδίο «Σχόλια».

Σχόλια – παρατηρήσεις που θα υποβάλλονται μέσω mail, fax ή ταχυδρομικώς δεν θα γίνονται δεκτά και δεν θα εξετάζονται.