Δημόσια Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών για την ανάδειξη προμηθευτή Μηχανημάτων Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας για τις ανάγκες των Μονάδων Υγείας – ΠΕΔΥ και των ΠΕΔΥ – Κέντρων Υγείας, αρμοδιότητας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, για την ένταξη αυτών στο ΕΣΠΑ 2014-2020, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής.

Φορέας Διενέργειας : Κεντρική υπηρεσία 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης

Έναρξη διαβούλευσης: 3.3.2017

Λήξη διαβούλευσης : 17.3.2017

Για τυχόν πληροφορίες επικοινωνήστε με την αρμόδια υπάλληλο Αναστασία Χατζηγεωργίου στο τηλέφωνο 2313327824 φαξ 2313327838 και email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τις τεχνικές προδιαγραφές για την ανάδειξη προμηθευτή Μηχανημάτων Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας για τις ανάγκες των Μονάδων Υγείας – ΠΕΔΥ και των ΠΕΔΥ – Κέντρων Υγείας, αρμοδιότητας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ

Η υποβολή των σχολίων- παρατηρήσεων θα πρέπει να γίνεται μόνο στην ιστοσελίδα της 4ης Δ.Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης στο πεδίο «Σχόλια».

Σχόλια – παρατηρήσεις που θα υποβάλλονται μέσω mail, fax ή ταχυδρομικώς δεν θα γίνονται δεκτά και δεν θα εξετάζονται.