Δημόσια Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών για την Προμήθεια «Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (καρδιογράφους, απινιδωτές, πιεσόμετρα, οξύμετρα δακτύλου, πιεσόμετρα παιδικά, οξύμετρα παιδικά και νεφελοποιητές)» για τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας Γουμένισσας Δροσάτου και Πολυκάστρου, εποπτείας της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης, στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Συνεργασίας“IpA Shield II”“Ελλάδα –πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2014-2020”.

Φορέας Διενέργειας : Κεντρική υπηρεσία 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης Ιστότοπος διενέργειας : Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.eprocurement.gov.gr) στο σύνδεσμο Διαβουλεύσεις

Έναρξη διαβούλευσης: Πέμπτη 13-12 -2018

Λήξη διαβούλευσης : Πέμπτη 27-12 -2018

Για τυχόν πληροφορίες επικοινωνήστε με την αρμόδια υπάλληλο Κορομήλου Γαρυφαλλιά στο τηλέφωνο 2313327864 φαξ 2313327838 και email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Η υποβολή των σχολίων- παρατηρήσεων θα πρέπει να γίνεται μόνο ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.eprocurement.gov.gr) στο σύνδεσμο Διαβουλεύσεις.

Σχόλια – παρατηρήσεις που θα υποβάλλονται μέσω mail, fax ή ταχυδρομικώς δεν θα γίνονται δεκτά και δεν θα εξετάζονται.