Ορθή επαναδημοσίευση Δεύτερης Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια «Ιατρικής γάζας –Ραμμάτων- Ιατρικών Αναλώσιμων- Χαρτοβάμβακα – Χειρουργικών γαντιών – Συριγγών-Βελόνων – Καθετήρων στο πλαίσιο του ΠΠΥΥ 2015» με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για τις ανάγκες των Π.Ε.Δ.Υ. (Μονάδων Υγείας και Κέντρων Υγείας) αρμοδιότητάς μας. Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η διάρκεια της δεύτερης διαβούλευσης λόγω ορθής επαναδημοσίευσης του πίνακα τεχνικών προδιαγραφών.

Έναρξη διαβούλευσης: Πέμπτη 28/7/2016

Λήξη διαβούλευσης : Τετάρτη 3/8/2016 (με παράταση)

Για τυχόν πληροφορίες επικοινωνήστε με την αρμόδια υπάλληλο Τσαλάστρα Κατερίνα στο τηλέφωνο 2313327826 φαξ 2313327838 και email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Τις τεχνικές προδιαγραφές για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια «Ιατρικής γάζας –Ραμμάτων- Ιατρικών Αναλώσιμων- Χαρτοβάμβακα – Χειρουργικών γαντιών – Συριγγών-Βελόνων – Καθετήρων στο πλαίσιο του ΠΠΥΥ 2015» μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ.