Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης και του  Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό-Κοινωνικό Φορέα «Αμφικτυονία Ελληνισμού» διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα  «Γιορτινές εικόνες ζωής στο πνεύμα των ημερών» την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», για το προσωπικό των νοσοκομείων, τους ασθενείς και τους συνοδούς αυτών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • την χορωδία του Ποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας-Συκεών υπό την διεύθυνση του Πίλη Γεωργίου,
  • το μουσικό σχήμα με τον Σωκράτη Τουλόπουλο στο πιάνο και την Αναστασία Γούναρη στο τραγούδι,
  • προβολή βιντεοταινίας και ομιλία σχετική με θέμα: «Εικόνες ζωής – Αναμνήσεις του χθες, αθάμπωτες στους ορίζοντες των ματιών μας» από τον εκπαιδευτικό – ιστορικό – λαογράφο – Αντιπρόεδρο της Αμφικτυονίας Ελληνισμού (βραβείο Ακαδημίας Αθηνών) – Διευθυντή του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ. Κων/νο Νίγδελη και
  • Απαγγελία ποιημάτων.

Συμμετέχει το κοινωνικό σωματείο Βασιλειάδα.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Διοικητής της 4ης Υ.Π.Ε. κ. Ευστράτιος Πλωμαρίτης, η Διοικήτρια του ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» κα Μαρία Βλάχου και ο Πρόεδρος της «Αμφικτυονίας Ελληνισμού» κ. Δημήτρης Μπουκόνης.

Η βραδιά πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Διοίκησης του ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», της 4ης Υ.Π.Ε. Μακεδονίας και Θράκης και του Πολιτιστικού-Κοινωνικού φορέα «Αμφικτυονία Ελληνισμού».

Η Διοικήτρια

Μαρία Βλάχου