Το τμήμα Προμηθειών  της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με τον προϋπολογισμό του υπ΄αριθμ. 123/2017 συνοπτικού διαγωνισμού  με αντικείμενο την Προμήθεια ογδόντα (80) φορητών υπολογιστών για την επίτευξη των εκπαιδευτικών, ερευνητικών και προληπτικών στόχων του προγράμματος “Παιδιατρικής οδοντιατρικής στοματικής υγείας” του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε.Λ.Κ.Ε.Α.) της 4ης Δ.Υ.Π.Ε Μακεδονίας και Θράκης.  

Η παρούσα Ανακοίνωση θα είναι ανηρτημένη  στην ιστοσελίδα της 4ης Δ.Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης (www.4ype.gr), μαζί με την διακήρυξη του σχετικού συνοπτικού διαγωνισμού.

Πληροφορίες θα δίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες από 8:00 έως 14:00 από το Γραφείο Προμηθειών της 4ης  ΔΥΠε Μακεδονίας - Θράκης (Διεύθυνση  Αριστοτέλους 16  ΤΚ 54623 και στο τηλ.: 2313.327.812, Αρμόδιος υπάλληλος Κατσιούπης Απόστολος  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..