4η ΥΠΕ- διενέργεια έρευνας αγοράς με αντικείμενο την Ανάδειξη αναδόχου για προμήθεια & τοποθέτηση πυράντοχης πόρτας, αντικ/ση παλιών φωτιστικών ασφαλείας και τοποθέτηση νέων φωτιστικών ασφαλείας, για την κάλυψη των αναγκών του ΚΥ Ιάσμου

H Κεντρική Υπηρεσία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης διενεργεί Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με την διαδικασία της έρευνας αγοράς με αντικείμενο την Ανάδειξη αναδόχου για προμήθεια & τοποθέτηση πυράντοχης πόρτας, αντικ/ση παλιών φωτιστικών ασφαλείας και τοποθέτηση νέων φωτιστικών ασφαλείας, για την κάλυψη των αναγκών του ΚΥ Ιάσμου, με κριτήριο αξιολόγησης τη χαμηλότερη τιμή.

Οι προσφορές να αποσταλούν μέχρι τις 20-03-2018 μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω fax 2313327843. 

Ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών: 20-03-2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 3:00 μ.μ.

Πληροφορίες θα δίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες από 8:00 έως 14:00 από την Τεχνική Υπηρεσία της 4ης  ΔΥΠε Μακεδονίας - Θράκης (ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΞΑΝΘΗΣ) και στο τηλ.: 2541022224, fax: 2313327843, Αρμόδιος υπάλληλος : Ψωμιάδης Ευστάθιος, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η πληρωμή θα γίνει επί πιστώσει σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Τεχνική Περιγραφή