Ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, έχοντας υπόψη τη διαδικασία περί Δωρεάς Μελετών όπως αυτή αναφέρεται στο άρθρο 2Α του Ν. 3316/2005 (όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 29 του Ν. 4014, ΦΕΚ 209/Α/21.09.2011) ανακοινώνει ότι στο πρωτόκολλο της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης κατατέθηκε μελέτη με θέμα " ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ", ως δωρεά άνευ ανταλλάγματος της εταιρίας με την επωνυμία "ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΛΤΔ".

Η παραπάνω αναφερόμενη μελέτη θα βρίσκεται ανηρτημένη στην ιστοσελίδα της 4ης ΥΠΕ καθώς και στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ και δίνεται προθεσμία ενός μήνα, από την ημερομηνία ανάρτησης, για κάθε ενδιαφερόμενο προκειμένου να υποβάλλει στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της 4ης ΥΠΕ παρατηρήσεις επί της μελέτης.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της 4ης ΥΠΕ στα τηλέφωνα 2313305305 και 2541102722 και στα email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Την μελέτη μπορείτε να την δείτε από εδώ.