Ανακοινώσεις Π.Ε.Δ.Υ.

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (Το.Μ.Υ) Καβάλας, η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, επί της οδού 25ης Μαρτίου 10 (συνοικία Αγιος Λουκάς), του Δήμου Καβάλας, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018.

Η 1η Το.Μ.Υ. Καβάλας είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (γενικούς ιατρούς και Παιδίατρο) νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για ΑμΕΑ και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 22:00.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2510 830360 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έργο των Τ.ΟΜ.Υ. είναι η παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό. Ειδικότερα, οι Τ.ΟΜ.Υ. λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.

Στα πλαίσια των προγραμμάτων πρόληψης που υλοποιούνται από το Κέντρο Υγείας Ν. Ζίχνης, σας ενημερώνουμε ότι:

 Το Κέντρο Υγείας Νέας Ζίχνης ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Σουλίου, διοργανώνει ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Καρκίνος μαστού και μέτρα πρόληψης καθώς  και τα οφέλη του μητρικού θηλασμού», την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:30 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου στο Νέο Σούλι Σερρών. Ομιλήτριες θα είναι οι Μαίες κα. Πασχαλίδου Μαρία και κα. Μπάντα Ελένη και η Επισκέπτρια Υγείας κα. Λάππα Χρυσούλα, υπάλληλοι του Κ.Υ.Νέας Ζίχνης. 

Η δράση απευθύνεται σε ενήλικες γυναίκες της περιοχής.

Σας ενημερώνουμε ότι στο Κέντρο Υγείας Στρυμονικού λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή με αριθμό κλήσης 2321353033 αποκλειστικά για τηλεφωνικά ραντεβού.

Η τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός αργιών) Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 08:00 π.μ. - 14:00μ.μ.

Σας ενημερώνουμε ότι από 01/06/2017 έως 31/08/2017 κάθε Τρίτη από τις 7.20 - 9.20πμ. στο ΠΕΔΥ 25ης Μαρτίου Ιατρείο Βότση, έχει συσταθεί ομάδα ιατρών αποτελούμενη από Παιδίατρο, Καρδιολόγο, Οδοντίατρο και Οφθαλμίατρο προκειμένου να εξυπηρετούνται χωρίς ραντεβού παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας για την έκδοση μετά από εξέταση του Α.Δ.Υ.Μ.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας και Μονάδων Υγείας ανά Νομό, τα ιατρεία και τις ειδικότητες των ιατρών, τα εργαστήρια, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας, πατώντας πάνω στον σύνδεσμο της ΠΦΥ που ενδιαφέρονται :