Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει τη συμπληρωματική στελέχωση της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) Δράμας, η οποία βρίσκεται στη Δράμα και στεγάζεται προσωρινά επί της οδού Αγαμέμνονος 2 (στο κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Υγείας Δράμας) του Δήμου Δράμας, και λειτουργεί από την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2019.

Η 1η Τ.ΟΜ.Υ Δράμας είναι πλέον στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (Παιδίατρο και Γενικό Ιατρό), νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για ΑμΕΑ και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 25210-28058 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έργο των Τ.ΟΜ.Υ είναι η παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό. Ειδικότερα, οι Τ.ΟΜ.Υ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.