Δημόσια Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια και τοποθέτηση εξωτερικών φωτεινών επιγραφών και πινακίδων σήμανσης (CPV: 31523300-1 Φωτεινές επιγραφές) για την κάλυψη των αναγκών των Κέντρων Υγείας, και των γραφείων της 4Ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης επί των οδών Ερμού 2 και Αγίας Σοφίας 46 αρμοδιότητας της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης.

Φορέας Διενέργειας: Κεντρική υπηρεσία 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης

Ιστότοπος διενέργειας: Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.eprocurement.gov.gr) στο σύνδεσμο Διαβουλεύσεις

Έναρξη διαβούλευσης: 09/09/2020

Λήξη διαβούλευσης: 23/09/2020

Για τυχόν πληροφορίες επικοινωνήστε με τον αρμόδιο υπάλληλο Κωνσταντίνο Σπυρίδη στο τηλέφωνο 2313327818, φαξ 2313327838 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Η υποβολή των σχολίων - παρατηρήσεων θα πρέπει να γίνεται μόνο στον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.eprocurement.gov.gr) στο σύνδεσμο Διαβουλεύσεις.

Σχόλια – παρατηρήσεις που θα υποβάλλονται μέσω mail, fax ή ταχυδρομικώς δεν θα γίνονται δεκτά και δεν θα εξετάζονται.