Ανακοίνωση σχετικά με σεμινάρια Βασικής Υποστήριξης της Ζωής και Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή του προγράμματος HEART SAFE CITIES

 ANAKOINΩΣΗ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα πρώτα σεμινάρια Βασικής Υποστήριξης της Ζωής και Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή του προγράμματος HEART SAFE CITIES, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος  INTERREG ΙPA   Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009  με επικεφαλής εταίρο την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς.

Η 4η Υγειονομική Περιφέρεια ευχαριστεί τους εκπαιδευτές που έλαβαν μέρος στα σεμινάρια, τον Δήμο Καλαμαριάς για την παραχώρηση των χώρων του 4ου-15ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, και κυρίως τους συμμετέχοντες-εκπαιδευόμενους.

Τα σχόλια των εκπαιδευόμενων στο ειδικό έντυπο αξιολόγησης του σεμιναρίου είναι ιδιαίτερα θερμά αποδεικνύοντας στην πράξη ότι τα σεμινάρια αυτά όχι μόνο είναι αναγκαία αλλά έχουν την αποδοχή των πολιτών.

Ο προγραμματισμός για τα επόμενα σεμινάρια έχει ως εξής :

  • 12 Μαΐου 2019
  • 9 Iουνίου 2019 Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών (Instructor Course) BLS-I.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε σεμινάριο είναι αυστηρά περιορισμένος και ως εκ τούτου τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Επειδή παρατηρήθηκε να γίνονται εγγραφές και πολλοί  εγγεγραμμένοι να μην συμμετέχουν, γεγονός που εκτός του κόστους το οποίο καταβάλλεται ανεξάρτητα από την τελική συμμετοχή ή μη, έχει σαν αποτέλεσμα να μένουν κενές θέσεις ενώ υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι στην αναμονή, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν συμμετοχή μόνον εφόσον δύνανται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Οι ενδιαφερόμενοι  για το σεμινάριο της 12 Μαϊου 2019 καλούνται  να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: https://goo.gl/forms/zmuSj5xGKBA2Pj592 (για την δήλωση συμμετοχής απαιτείται το ονοματεπώνυμο και με λατινικούς χαρακτήρες, όπως αυτό αναγράφεται στην Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας και μια προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση email) . Οι ενδιαφερόμενοι για το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών (Instructor Course) της 9 Ιουνίου 2019 καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας του ΕRC (https://cosy.erc.edu) επιλέγοντας το αντίστοιχο σεμινάριο ΒLS-I.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης , τηλέφωνα  2313 327895 ή  2313 327832  και στον Δήμο Καλαμαριάς στο τηλέφωνο 2313 314405 .

 

Ευστράτιος Α. Πλωμαρίτης

Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης