Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήΤ.Ομ.ΥΑνακοίνωση σχετικά με την λειτουργία της 2ης ΤΟΜΥ Π.Ε. Ξάνθης

Ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία της 2ης ΤΟΜΥ Π.Ε. Ξάνθης

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει τη συμπληρωματική στελέχωση της 2ης Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) Ξάνθης, η οποία βρίσκεται στην Ξάνθη, επί της οδού Αϊδινίου 73 (στο κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Ψυχικής Υγείας), του Δήμου Ξάνθης , και λειτουργεί από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019.

Η 2η Τ.ΟΜ.Υ Ξάνθης είναι πλέον στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (Παιδίατρο και Γενικούς Ιατρούς), νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για ΑμΕΑ και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00.

Ειδικότερα, για όσο χρονικό διάστημα θα ανανεώνεται η μετακίνησή τους, οι κάτωθι Γενικοί Ιατροί θα παρέχουν υπηρεσίες στην ΤΟΜΥ ως εξής:

Ο ιατρός Ιωάννης Χατζηγιαννάκος κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη

Ο ιατρός Γεώργιος Αμαξόπουλος κάθε Τετάρτη

Η ιατρός Βαλαντήν Δισλιάν κάθε Παρασκευή

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 25413 55312 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) : tomy_xanthi2@4ype-pedy.gr

Έργο των Τ.ΟΜ.Υ είναι η παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό. Ειδικότερα, οι Τ.ΟΜ.Υ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.