Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΔελτία ΤύπουΔελτίο Τύπου σχετικά με την παροχή βοήθειας στους πληγέντες συνανθρώπους μας στις...

Δελτίο Τύπου σχετικά με την παροχή βοήθειας στους πληγέντες συνανθρώπους μας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Άνθρωποι χρειάζονται τη βοήθειά μας και θα την έχουν….»

 

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης με τη στήριξη του  Υπουργείου Υγείας, ανταποκρίθηκε στην βούληση των εργαζομένων των δομών αρμοδιότητάς της για παροχή βοήθειας στους πληγέντες συνανθρώπους μας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Συγκεντρώθηκαν είδη  πρώτης ανάγκης από τη Θεσσαλονίκη μέχρι και το Διδυμότειχο και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ το οποίο ορίστηκε Νοσοκομείο συλλογής των ειδών.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και συγκεκριμένα το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Θεσσαλονίκης, στάθηκε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή που ήλθαμε σε επικοινωνία και ζητήσαμε την βοήθειά του ώστε να μεταφερθούν τα είδη στις δοκιμαζόμενες από το σεισμό περιοχές.

Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζομένους, τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων και  τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Συνοδεύουμε την ανθρωπιστική γέφυρα με ειλικρινή συλλυπητήρια για τις ζωές που χάθηκαν και ευχόμαστε να τελειώσει γρήγορα η δοκιμασία των συνανθρώπων μας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΤΣΑΛΙΚΑΚΗΣ