Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήΓενικάΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2019 στα γραφεία των Διοικήσεων της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, συνάντηση εργασίας με θέμα τη λειτουργία των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) των νοσοκομείων των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κατερίνης, Γιαννιτσών και Βέροιας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Δρ Π. Μπογιατζίδης, ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης κ. Δ. Τσαλικάκης, ο Υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας κ. Κυριακίδης Αναστάσιος, η Υπεύθυνη του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος κα Τζίνα Λεπτοκαρίδου και οι Διευθυντές των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) των ως άνω αναφερόμενων νοσοκομείων.

Αφού αξιολογηθούν τα αποτελέσματα της συνάντησης, οι Διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με βασική προτεραιότητα τη στελέχωσή των ΜΕΘ με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και την αναβάθμιση του εξοπλισμού τους, με στόχο να λειτουργήσουν επιπλέον κλίνες.