Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήΔημόσιες Διαβουλεύσεις ΚλειστέςΔημόσια Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών για την Παροχή υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης στεγών...

Δημόσια Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών για την Παροχή υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης στεγών αρμοδιότητας της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης

Δημόσια Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών για την Παροχή υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης στεγών των Κέντρων Υγείας Πολυκάστρου του Ν. Κιλκίς, Ηράκλειας, Νέας Ζίχνης και Ροδολίβους του Ν. Σερρών, Παλαιοχωρίου του Ν. Χαλκιδικής, Εχίνου, Σταυρούπολης και Ξάνθης του Ν. Ξάνθης, Ιάσμου του Ν. Ροδόπης, Ορεστιάδας του Ν. Έβρου,  αρμοδιότητας της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης.

Φορέας Διενέργειας : Κεντρική υπηρεσία 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης.

Ιστότοπος διενέργειας : Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.eprocurement.gov.gr) στο σύνδεσμο Διαβουλεύσεις.

Έναρξη διαβούλευσης: 23.4.2020

Λήξη διαβούλευσης :   7.5.2020

Για τυχόν πληροφορίες επικοινωνήστε με την αρμόδια υπάλληλο Χατζηγεωργίου Αναστασία στο τηλέφωνο 2313327824 φαξ 2313327838 και email promithies@4ype.gr  τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Η υποβολή των σχολίων- παρατηρήσεων θα πρέπει να γίνεται μόνο ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.eprocurement.gov.gr) στο σύνδεσμο Διαβουλεύσεις.

 Σχόλια – παρατηρήσεις που θα υποβάλλονται μέσω mail, fax ή ταχυδρομικώς δεν θα γίνονται δεκτά και δεν θα εξετάζονται.