Γενικά

Η ανυποληψία της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ δεν έχει όρια.

Με σύμμαχο, αυτή τη φορά, μια παρέα βολεμένων, ισόβιων συνδικαλιστών του Γ.Ν. Κιλκίς, στοχοποιεί τους ψυχικά πάσχοντες, αναπαράγοντας φοβικά στερεότυπα, ταυτίζοντας την ψυχική νόσο με την επικινδυνότητα και νοσταλγώντας τους παλιούς ‘’καλούς’’ καιρούς του ασύλου, του στίγματος  και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Οκτώ μόλις μέρες από την υπογραφή έξι ατομικών συμβάσεων προσωπικού φύλαξης και ενώ ανοίγει ο δρόμος για την οριστική έξωση των εργολάβων σε σίτιση και καθαριότητα, ‘’εμφανίζονται’’ πλημμελή μέτρα φύλαξης και κρούσματα κλοπών και παραβατικότητας.

Μέσα στο τρίμηνο  των καταγγελλόμενων συμβάντων, συνέβησαν και τα ακόλουθα, που σκόπιμα αποκρύπτουν, ηγεσία ΠΟΕΔΗΝ και Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολύγυρος 20 Μαρτίου 2018

 

Στις 12 Μαρτίου 2018 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης υπέγραψε την «Έγκριση σκοπιμότητας για προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού μέσω Κληροδοτήματος Ιωάννη Κατσάνη για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.»

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη μαθημάτων συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης του Παθολογικού Τομέα του Νοσοκομείου Δράμας .

Τα μαθήματα είναι ελεύθερα για παρακολούθηση από κάθε επαγγελματία υγείας.

Η Ενωση Ιατρών του Νοσοκομείου Δράμας στα πλαίσια της ανάγκης διαρκούς επιμόρφωσης εκτός από την παρουσίαση ιατρικών ομιλιών διοργανώνει φέτος ένα πιστοποιημένο σεμινάριο επείγουσας ιατρικής για ιατρούς.

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την υπ΄αριθμ.Α1β/Γ.Π.49615/06-07-2017 απόφαση της Γενικής Δ/νσης ανθρωπίνων Πόρων και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας , το Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ορίζεται ως έδρα της ΒΥΕ Ν.Θεσσαλονίκης.

Στην αρμοδιότητα των Δευτεροβάθμιων Υγειονομικών Επιτροπών υπάγεται η εξέταση των προσφυγών κατά των αποφάσεων των Πρωτοβαθμίων Υγειονομικών Επιτροπών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 121 του ν. 4387/2016. Σε θέματα υγειονομικής περίθαλψης, πιστοποίησης νόσου που επιφέρει ανικανότητα για εργασία, χαρακτηρισμό ατυχημάτων ως εργατικών ή μη, καθώς και κρίσης ικανότητας προς εργασία για την υπαγωγή στην προαιρετική ασφάλιση, σύμφωνα με τις διατάξεις.