Γενικά

Έπειτα από δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου περί της προμήθειας ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες της Υγειονομικής μας Περιφέρειας, η 4η Υ.ΠΕ. ανακοινώνει τα εξής:

Διενεργήθηκε έρευνα αγοράς για τη προμήθεια είκοσι (20) Επιτραπέζιων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, οκτώ (8) φορητών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και τριών (3) Φωτοαντιγραφικών Μηχανημάτων για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας, η οποία και ακολούθησε όλους τους προβλεπόμενους κανόνες διαφάνειας και τις κείμενες διατάξεις.

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης και του  Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό-Κοινωνικό Φορέα «Αμφικτυονία Ελληνισμού» διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα  «Γιορτινές εικόνες ζωής στο πνεύμα των ημερών» την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», για το προσωπικό των νοσοκομείων, τους ασθενείς και τους συνοδούς αυτών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • την χορωδία του Ποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας-Συκεών υπό την διεύθυνση του Πίλη Γεωργίου,
  • το μουσικό σχήμα με τον Σωκράτη Τουλόπουλο στο πιάνο και την Αναστασία Γούναρη στο τραγούδι,
  • προβολή βιντεοταινίας και ομιλία σχετική με θέμα: «Εικόνες ζωής – Αναμνήσεις του χθες, αθάμπωτες στους ορίζοντες των ματιών μας» από τον εκπαιδευτικό – ιστορικό – λαογράφο – Αντιπρόεδρο της Αμφικτυονίας Ελληνισμού (βραβείο Ακαδημίας Αθηνών) – Διευθυντή του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ. Κων/νο Νίγδελη και
  • Απαγγελία ποιημάτων.

Συμμετέχει το κοινωνικό σωματείο Βασιλειάδα.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Διοικητής της 4ης Υ.Π.Ε. κ. Ευστράτιος Πλωμαρίτης, η Διοικήτρια του ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» κα Μαρία Βλάχου και ο Πρόεδρος της «Αμφικτυονίας Ελληνισμού» κ. Δημήτρης Μπουκόνης.

Η βραδιά πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Διοίκησης του ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», της 4ης Υ.Π.Ε. Μακεδονίας και Θράκης και του Πολιτιστικού-Κοινωνικού φορέα «Αμφικτυονία Ελληνισμού».

Η Διοικήτρια

Μαρία Βλάχου

Στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, την περασμένη Παρασκευή 23 Noεμβρίου, διεκόπη η παροχή στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς για επτά ολόκληρες ώρες, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες. Χάρη στην έγκαιρη και συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία του Διοικητή του Γ.Ν.Κιλκίς και της Διευθύνουσας Συμβούλου της ΔΕΔΑ Α.Ε., κυρίας Στεφανίας Μωσσέ, μεταφέρθηκε για πρώτη φορά σε χώρο Νοσοκομείου, όχημα –κινητός Σταθμός Αποσυμπίεσης Φυσικού Αερίου (CNG), στελεχωμένος από κλιμάκιο τεχνικών , τροφοδοτώντας το Νοσοκομείο, ώστε να μη μείνει ούτε λεπτό δίχως θέρμανση και ατμό. Πρόκειται για ένα πρωτοπορειακό εγχείρημα, που κατέστησε δυνατή την απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία του Νοσοκομείου, δίχως κανείς να το αντιληφθεί. Ο Διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς Θεόδωρος Ρεβενάκης

Η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης,  μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη αιρετών μελών, εκπροσώπων των εργαζομένων, για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων στην έδρα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει ότι εκλέγονται οι κάτωθι:

Μέλη (ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ)

1ο Τακτικό Χατζηγερακούδης Ευστάθιος 

με αναπληρωματικό μέλος Καλαϊτζίδης Παναγιώτης

 2ο Τακτικό Ντούλα Μαρία

με αναπληρωματικό μέλος Παπαθωμά Ελευθερία

Οι ψήφοι ανά υποψήφιο και συνδυασμό αναλυτικά περιέχονται στους παρακάτω πίνακες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.  πρωτ.: Γ4β/Γ.Π. οικ. 37194/14-5-2018, Κοινή Απόφαση -    Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών του Υπουργείου Υγείας  ( μπορείτε να δείτε την πρόσκληση  πατώντας εδώ) για την θέση του Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος» της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης,  

η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων είναι η

26 Ιουνίου 2018  και ώρα 15:00

(στην περίπτωση αποστολής της αίτησης με συστημένη επιστολή ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας)