Γενικά

Αναδημοσίευση δελτίου τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησης, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκβιαστικού περιεχομένου

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες - χρήστες του διαδικτύου, για προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησης, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκβιαστικού περιεχομένου

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αύξηση της διεθνώς γνωστής απάτης μέσω σεξουαλικής εκβίασης “sextortion scam”, που εκδηλώνεται με μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διάφορους αποδέκτες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, με σκοπό την εξαπάτησή τους.

Ειδικότερα άγνωστοι δράστες με τη χρήση απατηλών λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στέλνουν μαζικά μηνύματα σε αποδέκτες και τους ενημερώνουν ότι διαθέτουν πρόσβαση στη συσκευή τους και το μήνυμα έχει αποσταλεί από τον προσωπικό τους λογαριασμό.

Έπειτα από δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου περί της προμήθειας ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες της Υγειονομικής μας Περιφέρειας, η 4η Υ.ΠΕ. ανακοινώνει τα εξής:

Διενεργήθηκε έρευνα αγοράς για τη προμήθεια είκοσι (20) Επιτραπέζιων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, οκτώ (8) φορητών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και τριών (3) Φωτοαντιγραφικών Μηχανημάτων για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας, η οποία και ακολούθησε όλους τους προβλεπόμενους κανόνες διαφάνειας και τις κείμενες διατάξεις.

Στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, την περασμένη Παρασκευή 23 Noεμβρίου, διεκόπη η παροχή στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς για επτά ολόκληρες ώρες, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες. Χάρη στην έγκαιρη και συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία του Διοικητή του Γ.Ν.Κιλκίς και της Διευθύνουσας Συμβούλου της ΔΕΔΑ Α.Ε., κυρίας Στεφανίας Μωσσέ, μεταφέρθηκε για πρώτη φορά σε χώρο Νοσοκομείου, όχημα –κινητός Σταθμός Αποσυμπίεσης Φυσικού Αερίου (CNG), στελεχωμένος από κλιμάκιο τεχνικών , τροφοδοτώντας το Νοσοκομείο, ώστε να μη μείνει ούτε λεπτό δίχως θέρμανση και ατμό. Πρόκειται για ένα πρωτοπορειακό εγχείρημα, που κατέστησε δυνατή την απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία του Νοσοκομείου, δίχως κανείς να το αντιληφθεί. Ο Διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς Θεόδωρος Ρεβενάκης

Η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης,  μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη αιρετών μελών, εκπροσώπων των εργαζομένων, για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων στην έδρα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει ότι εκλέγονται οι κάτωθι:

Μέλη (ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ)

1ο Τακτικό Χατζηγερακούδης Ευστάθιος 

με αναπληρωματικό μέλος Καλαϊτζίδης Παναγιώτης

 2ο Τακτικό Ντούλα Μαρία

με αναπληρωματικό μέλος Παπαθωμά Ελευθερία

Οι ψήφοι ανά υποψήφιο και συνδυασμό αναλυτικά περιέχονται στους παρακάτω πίνακες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.  πρωτ.: Γ4β/Γ.Π. οικ. 37194/14-5-2018, Κοινή Απόφαση -    Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών του Υπουργείου Υγείας  ( μπορείτε να δείτε την πρόσκληση  πατώντας εδώ) για την θέση του Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος» της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης,  

η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων είναι η

26 Ιουνίου 2018  και ώρα 15:00

(στην περίπτωση αποστολής της αίτησης με συστημένη επιστολή ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας)