Γενικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.  πρωτ.: Γ4β/Γ.Π. οικ. 37194/14-5-2018, Κοινή Απόφαση -    Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών του Υπουργείου Υγείας  ( μπορείτε να δείτε την πρόσκληση  πατώντας εδώ) για την θέση του Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος» της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης,  

η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων είναι η

26 Ιουνίου 2018  και ώρα 15:00

(στην περίπτωση αποστολής της αίτησης με συστημένη επιστολή ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας)

Η ανυποληψία της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ δεν έχει όρια.

Με σύμμαχο, αυτή τη φορά, μια παρέα βολεμένων, ισόβιων συνδικαλιστών του Γ.Ν. Κιλκίς, στοχοποιεί τους ψυχικά πάσχοντες, αναπαράγοντας φοβικά στερεότυπα, ταυτίζοντας την ψυχική νόσο με την επικινδυνότητα και νοσταλγώντας τους παλιούς ‘’καλούς’’ καιρούς του ασύλου, του στίγματος  και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Οκτώ μόλις μέρες από την υπογραφή έξι ατομικών συμβάσεων προσωπικού φύλαξης και ενώ ανοίγει ο δρόμος για την οριστική έξωση των εργολάβων σε σίτιση και καθαριότητα, ‘’εμφανίζονται’’ πλημμελή μέτρα φύλαξης και κρούσματα κλοπών και παραβατικότητας.

Μέσα στο τρίμηνο  των καταγγελλόμενων συμβάντων, συνέβησαν και τα ακόλουθα, που σκόπιμα αποκρύπτουν, ηγεσία ΠΟΕΔΗΝ και Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολύγυρος 20 Μαρτίου 2018

 

Στις 12 Μαρτίου 2018 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης υπέγραψε την «Έγκριση σκοπιμότητας για προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού μέσω Κληροδοτήματος Ιωάννη Κατσάνη για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.»

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη μαθημάτων συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης του Παθολογικού Τομέα του Νοσοκομείου Δράμας .

Τα μαθήματα είναι ελεύθερα για παρακολούθηση από κάθε επαγγελματία υγείας.

Η Ενωση Ιατρών του Νοσοκομείου Δράμας στα πλαίσια της ανάγκης διαρκούς επιμόρφωσης εκτός από την παρουσίαση ιατρικών ομιλιών διοργανώνει φέτος ένα πιστοποιημένο σεμινάριο επείγουσας ιατρικής για ιατρούς.