Γενικά

Ευχαριστούμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας Αβδήρων και Σταυρούπολης, νομού Ξάνθης,  αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ για την υγειονομική κάλυψη της περιοχής του Εχίνου λόγω της εβδομαδιαίας καραντίνας του Κέντρου υγείας της περιοχής.

Ιδιαιτέρως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία και συντονισμό τις Συντονίστριες των παραπάνω μονάδων ΠΦΥ, την κα. Ανδρέου Μάρθα και την κα. Μαγκλή Ουρανία.

Η Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ

Ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με δημότες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ 4ΗΣ ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχει λάβει η Πολιτεία προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού στη χώρα και σε εναρμόνιση με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., ανακοινώνεται ότι οι ιατροί οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στην λίστα των επικουρικών ιατρών της 4ης Υ.Πε.  Μακεδονίας και Θράκης από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, θα καταθέτουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά τις αιτήσεις και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σκαναρισμένα στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση :

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αίτηση και οι υπεύθυνες δηλώσεις καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται αναγράφονται όλα στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας στο παρακάτω link «Τήρηση καταλόγου Επικουρικών Ιατρών- πρότυπα εντύπων αίτησης και Υπεύθυνων Δηλώσεων»

Οι αιτήσεις θα παίρνουν πρωτόκολλο από την υπηρεσία μας με τη σειρά που έρχονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (ημερομηνία & ώρα)

Για περισσότερες πληροφορίες, η εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων ιατρών θα γίνεται αποκλειστικά μέσω του παραπάνω email ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2313-327841 από σήμερα και μέχρι νεωτέρας.

Θεσσαλονίκη 16/03/2020

Στα εξωτερικά ιατρεία του ΑΝΘ «Θεαγένειο» έγινε στις 08.03.2020 η πρώτη τοποθέτηση συσκευών αποστείρωσης του αέρα, με τη χρήση τεχνολογιών UVC και PCO (φωτοκαταλυτική οξείδωση). 

Είναι ένα ουσιαστικό μέτρο στα πλαίσια των ενεργειών που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν, από την πρώτη εβδομάδα ανάληψης καθηκόντων της νέας διοίκησης του νοσοκομείου. 

Στις εκλογές της 28/2/2020 για την ανάδειξη των αιρετών μελών του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου Ιατρών, πλην των ειδικευομένων, της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης , εξελέγησαν ο  ιατρός κ. Θεοφύλακτος Γεωργιάδης, Διευθυντής ΕΣΥ, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου ως τακτικό μέλος, με πρώτο αναπληρωματικό μέλος την κα Περσεφόνη Ξηρού,  Διευθύντρια ΕΣΥ, ειδικότητας Παθολογικής Ανατομικής του Α.Ν.Θ. Θεαγένειο.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Μακεδονίας και Θράκης

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΛΙΚΑΚΗΣ