Γενικά

Στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, την περασμένη Παρασκευή 23 Noεμβρίου, διεκόπη η παροχή στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς για επτά ολόκληρες ώρες, μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες. Χάρη στην έγκαιρη και συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία του Διοικητή του Γ.Ν.Κιλκίς και της Διευθύνουσας Συμβούλου της ΔΕΔΑ Α.Ε., κυρίας Στεφανίας Μωσσέ, μεταφέρθηκε για πρώτη φορά σε χώρο Νοσοκομείου, όχημα –κινητός Σταθμός Αποσυμπίεσης Φυσικού Αερίου (CNG), στελεχωμένος από κλιμάκιο τεχνικών , τροφοδοτώντας το Νοσοκομείο, ώστε να μη μείνει ούτε λεπτό δίχως θέρμανση και ατμό. Πρόκειται για ένα πρωτοπορειακό εγχείρημα, που κατέστησε δυνατή την απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία του Νοσοκομείου, δίχως κανείς να το αντιληφθεί. Ο Διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς Θεόδωρος Ρεβενάκης

Η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης,  μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη αιρετών μελών, εκπροσώπων των εργαζομένων, για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων στην έδρα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει ότι εκλέγονται οι κάτωθι:

Μέλη (ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ)

1ο Τακτικό Χατζηγερακούδης Ευστάθιος 

με αναπληρωματικό μέλος Καλαϊτζίδης Παναγιώτης

 2ο Τακτικό Ντούλα Μαρία

με αναπληρωματικό μέλος Παπαθωμά Ελευθερία

Οι ψήφοι ανά υποψήφιο και συνδυασμό αναλυτικά περιέχονται στους παρακάτω πίνακες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.  πρωτ.: Γ4β/Γ.Π. οικ. 37194/14-5-2018, Κοινή Απόφαση -    Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών του Υπουργείου Υγείας  ( μπορείτε να δείτε την πρόσκληση  πατώντας εδώ) για την θέση του Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος» της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης,  

η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων είναι η

26 Ιουνίου 2018  και ώρα 15:00

(στην περίπτωση αποστολής της αίτησης με συστημένη επιστολή ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία της ταχυδρομικής σφραγίδας)

Η ανυποληψία της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ δεν έχει όρια.

Με σύμμαχο, αυτή τη φορά, μια παρέα βολεμένων, ισόβιων συνδικαλιστών του Γ.Ν. Κιλκίς, στοχοποιεί τους ψυχικά πάσχοντες, αναπαράγοντας φοβικά στερεότυπα, ταυτίζοντας την ψυχική νόσο με την επικινδυνότητα και νοσταλγώντας τους παλιούς ‘’καλούς’’ καιρούς του ασύλου, του στίγματος  και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Οκτώ μόλις μέρες από την υπογραφή έξι ατομικών συμβάσεων προσωπικού φύλαξης και ενώ ανοίγει ο δρόμος για την οριστική έξωση των εργολάβων σε σίτιση και καθαριότητα, ‘’εμφανίζονται’’ πλημμελή μέτρα φύλαξης και κρούσματα κλοπών και παραβατικότητας.

Μέσα στο τρίμηνο  των καταγγελλόμενων συμβάντων, συνέβησαν και τα ακόλουθα, που σκόπιμα αποκρύπτουν, ηγεσία ΠΟΕΔΗΝ και Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολύγυρος 20 Μαρτίου 2018

 

Στις 12 Μαρτίου 2018 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης υπέγραψε την «Έγκριση σκοπιμότητας για προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού μέσω Κληροδοτήματος Ιωάννη Κατσάνη για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.»