Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΔημόσια Yγεία "Μένουμε Υγιείς"

 “Μένουμε Υγιείς”

  “Μένουμε Υγιείς”
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα πανδημικής κρίσης και στήριξης δράσεων στο πλαίσιο «Μένουμε Ασφαλείς», η Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ ενεργοποιεί στα μέγιστα των δυνατοτήτων, ενημερωτικές δράσεις πρόληψης και προαγωγής υγείας, με κυρίαρχο μήνυμα το, «Μένουμε Υγιείς».

   Σε αυτό το πλαίσιο διοργάνωσε Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση ενημέρωσης και πρόληψης για την παχυσαρκία και προώθησης ενός υγιεινού μοντέλου άσκησης και διατροφής.

Στην Πλατεία Αριστοτέλους την Πέμπτη 23 Ιουνίου και ώρες 11:00-15:00. Οι προσερχόμενοι πολίτες ενημερώθηκαν για θέματα διατροφής από εξειδικευμένους διατροφολόγους, μέτρησαν τον Δείκτη Μάζας Σώματος και το σάκχαρο αίματος, ενώ παρακολούθησαν ζωντανά πρόγραμμα ασκήσεων από εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές στοχευμένο στη βελτίωση της σωματικής υγείας.

 

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της ΠΚΜ κα Μελίνα Δερμετζοπούλου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ.Σταύρος Καλαφάτης.
Θερμές ευχαριστίες για τη συνεργασία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στον Δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς και στο υγειονομικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας 25ης Μαρτίου και Ν.Μηχανιώνας, αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ.
Περισσότερα: