Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021
ΑρχικήΓενικάΜήνυμα Διοικητή

Μήνυμα Διοικητή

Καλωσορίσατε στην νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας & Θράκης, της οποίας έχω την τιμή να διοικώ από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Οι δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο για επικοινωνία και ενημέρωση, ανοίγουν νέες προοπτικές στην επικοινωνία του πολίτη αλλά και του σύγχρονου επαγγελματία υγείας σχετικά με τις Δομές Υγείας αρμοδιότητας της 4ης Υ.ΠΕ
Σε ένα χρονικό διάστημα που ολόκληρος ο κόσμος δοκιμάστηκε από την πανδημία που προκάλεσε η νόσος COVID 19, όλες οι υγειονομικές δομές εποπτευόμενες από την Διοίκηση της 4ης Υ.Πε , βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την νόσο, συμμετέχουν καθημερινά στην «επιχείρηση Ελευθερία» των πολιτών με τους εμβολιασμούς,  αλλά και την καθημερινή παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες. Θεμελιώδης στόχος μας είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας με γνώμονα την ποιότητα και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.
Η 4η Υ.Πε  εξελίσσεται σήμερα σε διοικητική δομή με εξωστρέφεια, καινοτομία και σχεδιασμό. Θεμελιώδης στόχος μας είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας με γνώμονα την ποιότητα και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Για τον λόγο αυτό, η νέα ιστοσελίδα σχεδιάστηκε να είναι φιλική προς τον χρήστη για να μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα την πληροφορία που τον ενδιαφέρει.

Με εκτίμηση

Ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας & Θράκης
Δρ. Δημήτριος Γ. Τσαλικάκης
Λέκτορας ,Τμήματος Ηλεκτρολόγων & Μηχανικών H/Y
Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας