Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠροσλήψεις - Διορισμοί«Διεξαγωγή Β’ Κύκλου Γραπτής Δοκιμασίας, Περιόδου Ιουνίου 2023,  Νοσηλευτικών Ειδικοτήτων της «Επείγουσας...

«Διεξαγωγή Β’ Κύκλου Γραπτής Δοκιμασίας, Περιόδου Ιουνίου 2023,  Νοσηλευτικών Ειδικοτήτων της «Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής» και της «Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας / Κοινοτικής Νοσηλευτικής»

«Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή β’ κύκλου γραπτής δοκιμασίας, περιόδου Ιουνίου 2023, υποψηφίων ειδικευομένων νοσηλευτών/τριών  για την απόκτηση του τίτλου  των Νοσηλευτικών Ειδικοτήτων: α) της «Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής» και της β) «Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας / Κοινοτικής Νοσηλευτικής»

Αιτήσεις συμμετοχής από τις 23 Μαΐου 2023 ημέρα Τρίτη έως και τις 31 Μαΐου  2023 ημέρα Τετάρτη.

Η Διοίκηση  της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την έναρξη υποβολής κατάθεσης Αιτήσεων για τη συμμετοχή στη διεξαγωγή της γραπτής δοκιμασίας, περιόδου Ιουνίου 2023, των υποψηφίων ειδικευομένων νοσηλευτών / τριών  για την απόκτηση του τίτλου των Νοσηλευτικών Ειδικοτήτων: α) της «Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής» και της β) «Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας / Κοινοτικής Νοσηλευτικής».

Ως ημερομηνία διενέργειας της γραπτής ημερομηνίας, για την απόκτηση του τίτλου των νοσηλευτικών ειδικοτήτων, οι οποίες θα διεξαχθούν δια ζώσης με την ευθύνη και την εποπτεία της διαδικασίας να έχουν οι Συντονιστές Εκπαίδευσης της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης,  ορίζεται η 6η Ιουνίου 2023, ημέρα Τρίτη. Ο  χρόνος εξέτασης  είναι μία (01) ώρα, και συγκεκριμένα  από ώρα 12:00 έως  και 13:00.

  • Τόπος διεξαγωγής του β΄ κύκλου της γραπτής δοκιμασίας της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης για την ειδικότητα της «Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής» ορίζεται το αμφιθέατρο «Γαγανάκη» του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»  (Κωνσταντινουπόλεως 49 Τ.Κ.: 546 42 Θεσσαλονίκη).
  • Τόπος διεξαγωγής του β΄ κύκλου της γραπτής δοκιμασίας της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης για την ειδικότητα της «Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας / Κοινοτικής Νοσηλευτικής» ορίζεται η έδρα της Κεντρικής Υπηρεσίας της Διοίκησης της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, στη Θεσσαλονίκη (Ιουστινιανού 1 & Εθν. Αντιστάσεως 11 Καλαμαριά), Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στον 1ο όροφο του κτιρίου.

Στον εξεταστικό χώρο οι υποψήφιοι/ες θα προσέλθουν στις 10:00 π.μ..

Προκειμένου να συμμετέχουν στον β΄ κύκλο της γραπτής δοκιμασίας, της 6ης Ιουνίου 2023, οι ειδικευόμενοι /ες νοσηλευτές/τριες μετά την ολοκλήρωση της κλινικής τους εκπαίδευσης, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στην 4η Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης.  Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά (e-mail), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: nos.eidikotites@4ype.gr, από τις 23 Μαΐου 2023 ημέρα Τρίτη έως και τις 31 Μαΐου 2023 ημέρα Τετάρτη.

Αιτήσεις ανυπόγραφες/εκπρόθεσμες, δεν θα ληφθούν υπόψη.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι/ες   μπορούν να απευθύνονται  στην  4η Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης και στα τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • 2313327884 κα Ευθυμία Γκοντοπούλου και
  • 2313327877 κα Αλεξάνδρα Αγγελίδου

από Δευτέρα ως Παρασκευή και  ώρες 09:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.