Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠροσλήψεις - Διορισμοί«Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή γραπτής δοκιμασίας, περιόδου Ιουνίου 2024, υποψηφίων ειδικευομένων νοσηλευτών/τριών...

«Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή γραπτής δοκιμασίας, περιόδου Ιουνίου 2024, υποψηφίων ειδικευομένων νοσηλευτών/τριών για την απόκτηση τίτλου Νοσηλευτικής Ειδικότητας

«Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή γραπτής δοκιμασίας, περιόδου Ιουνίου 2024, υποψηφίων ειδικευομένων νοσηλευτών/τριών  για την απόκτηση του τίτλου των Νοσηλευτικών Ειδικοτήτων: α) της «Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής», β) της «Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας/Κοινοτικής Νοσηλευτικής» γ) της «Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας», δ) της «Νοσηλευτικής Καρδιαγγειακών Παθήσεων», ε) της «Ογκολογικής Νοσηλευτικής», στ) της «Νοσηλευτικής Παίδων», ζ) της «Χειρουργικής Νοσηλευτικής» και η) της  «Γεροντολογικής Νοσηλευτικής».

 

Αιτήσεις συμμετοχής από τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

έως και την

Παρασκευή 31η Μαΐου 2024.

 

Η Διοίκηση  της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την έναρξη υποβολής κατάθεσης Αιτήσεων για τη συμμετοχή στη διεξαγωγή της γραπτής δοκιμασίας, περιόδου Ιουνίου 2024, των υποψηφίων ειδικευομένων νοσηλευτών/τριών  για την απόκτηση του τίτλου των Νοσηλευτικών Ειδικοτήτων: α) της «Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής», β) της «Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας / Κοινοτικής Νοσηλευτικής» γ) της «Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας», δ) της «Νοσηλευτικής Καρδιαγγειακών Παθήσεων», ε) της «Ογκολογικής Νοσηλευτικής», στ) της «Νοσηλευτικής Παίδων», ζ) της «Χειρουργικής Νοσηλευτικής» και η) της  «Γεροντολογικής Νοσηλευτικής».

Ως ημερομηνίες διενέργειας της γραπτής δοκιμασίας, για την απόκτηση του τίτλου των νοσηλευτικών ειδικοτήτων, οι οποίες θα διεξαχθούν δια ζώσης με την ευθύνη και την εποπτεία της διαδικασίας να έχουν οι Συντονιστές/στριες Εκπαίδευσης της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης,  ορίζονται :

 • Η 4η Ιουνίου 2024, ημέρα Τρίτη,  ώρα 10:00 π.μ.  έως και 13:00 , για τις νοσηλευτικές ειδικότητες:  α)  της «Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής»,  β) της «Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας /Κοινοτικής Νοσηλευτικής» γ) της «Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας», δ) της «Νοσηλευτικής Καρδιαγγειακών Παθήσεων» και ε)  της «Χειρουργικής Νοσηλευτικής».
 • Η 5η Ιουνίου 2024, ημέρα Τετάρτη, ώρα 10:00 π.μ.  έως και 13:00, για τις νοσηλευτικές ειδικότητες: α) της «Ογκολογικής Νοσηλευτικής», β) της «Νοσηλευτικής Παίδων» και γ) της  «Γεροντολογικής Νοσηλευτικής».

 

 • Τόπος διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης για τη νοσηλευτική ειδικότητα της «Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής» ορίζεται η η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γ.Ν.Θ. «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» (Εθν. Αντιστάσεως 161, Τ.Κ.: 551 34,  Καλαμαριά).

 

 • Τόπος διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης για τη νοσηλευτική ειδικότητα  της «Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας/Κοινοτικής Νοσηλευτικής» ορίζεται η έδρα της Κεντρικής Υπηρεσίας της Διοίκησης της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στον 1ο όροφο του κτιρίου, (Ιουστινιανού 1 & Εθν. Αντιστάσεως 11 Καλαμαριά).

 

 • Τόπος διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης για τη νοσηλευτική ειδικότητα της «Χειρουργικής Νοσηλευτικής» ορίζεται η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γ.Ν.Θ. «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» (Εθν. Αντιστάσεως 161, Τ.Κ.: 551 34,  Καλαμαριά).

 

 • Τόπος διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης για τη νοσηλευτική ειδικότητα της «Νοσηλευτικής Παίδων» ορίζεται η Αίθουσα Διδασκαλίας Νοσηλευτικών Ειδικοτήτων του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» (Κωνσταντινουπόλεως 49, Τ.Κ.: 546 42, Θεσσαλονίκη).

 

 • Τόπος διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης για τη νοσηλευτική ειδικότητα της «Νοσηλευτικής Καρδιαγγειακών Παθήσεων» ορίζεται η Αίθουσα της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας (πρώην αίθουσα Δ.Σ.) του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ (Στ. Kυριακίδη 1, Τ.Κ.: 546 36, Θεσσαλονίκη).

 

 • Τόπος διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης για τη νοσηλευτική ειδικότητα της «Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας» ορίζεται η Αίθουσα της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας (πρώην αίθουσα Δ.Σ.) του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ (Στ. Kυριακίδη 1, Τ.Κ.: 546 36, Θεσσαλονίκη).

 

 • Τόπος διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης για τη νοσηλευτική ειδικότητα της «Ογκολογικής Νοσηλευτικής» ορίζεται το Αμφιθέατρο εντός του Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» (Αλ. Συμεωνίδη 2, Τ.Κ.: 546 39, Θεσσαλονίκη).

 

 • Τόπος διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης για τη νοσηλευτική ειδικότητα της «Γεροντολογικής Νοσηλευτικής» ορίζεται η Αίθουσα της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας (πρώην αίθουσα Δ.Σ.) του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ (Στ. Kυριακίδη 1, Τ.Κ.: 546 36, Θεσσαλονίκη).

Στους εξεταστικούς χώρους θα είναι αναρτημένα τα ονόματα των υποψηφίων και θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας πριν την έναρξη των εξετάσεων, από τους/τις Συντονιστές/στριες και τους Αναπληρωτές/τριες Συντονιστές/στριες εκπαίδευσης. Την ευθύνη και την εποπτεία της διαδικασίας έχουν οι Συντονιστές/στριες Εκπαίδευσης της οικείας νοσηλευτικής ειδικότητας.Ο  χρόνος εξέτασης  είναι μία (01) ώρα.

Προκειμένου να συμμετέχουν στην γραπτή δοκιμασία, της 4ης Ιουνίου  2024 και  5ης Ιουνίου 2024, οι ειδικευόμενοι/ες νοσηλευτές/τριες μετά την ολοκλήρωση της κλινικής τους εκπαίδευσης, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στην 4η Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά (e-mail), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: nos.eidikotites@4ype.gr, από τις 20 Μαΐου 2024 ημέρα Δευτέρα έως και τις 31 Μαΐου 2024 ημέρα Παρασκευή.

 

Αιτήσεις ανυπόγραφες/εκπρόθεσμες, δεν θα ληφθούν υπόψη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται  στην  4η Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης και στα τηλέφωνα επικοινωνίας:

 • 2313327884 κα Ευθυμία Γκοντοπούλου και
 • 2313327877 κα Ελένη Αμανατίδου

από Δευτέρα ως Παρασκευή και  ώρες 08:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.